Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • 1 liter op kleur € 40,00 € 57,50
    Kleurenkiezer

    Gekozen kleur:

  • 3 liter op kleur € 115,00 € 165,00
    Kleurenkiezer

    Gekozen kleur:

€ 57,50 € 40,00
Selecteer een kleur

Ultra Lux # Officieel importeur Tikkurila, All-Paints Beverwijk / Alleverf.nl
Wanneer alleen het beste goed genoeg is! Ultra Lux is het resultaat van Tikkurila's 150 jaar ervaring en sterke investering in productontwikkeling. U vindt een alternatief in de milieuvriendelijke Ultra-productfamilie voor zowel gegronde en in de fabriek voorbewerkte oppervlakken als voor onderhoudsschilderwerk. Ultra Lux heeft het Finse Key Flag-symbool gekregen.

Glanzend en vuilafstotend oppervlak.
Ultra Lux geeft een moderne, glanzende afwerking die lijkt op verse olieverf. Het glanzende oppervlak is zeer gemakkelijk schoon te houden na verloop van tijd.
Waterdampdoorlaatbaarheid zonder afbreuk te doen aan vochtbescherming

Ultra Lux beschermt hout tegen water, terwijl waterdamp kan doordringen. Blijft lang zo goed als pas geschilderd, zelfs in zware omstandigheden. Moderne, weerbestendige verftechnologie voor uw huis. De nieuwste polyacrylaat technologie die is ontworpen voor de producten van Tikkurila en Ultra, biedt de verf een superieure kleur- en glansbehoud. De hardheid en flexibiliteit van het bindmiddel is zorgvuldig uitgebalanceerd om de verf flexibel te maken op het hout zonder te barsten of te schilferen gedurende de hele levensduur. De juiste hardheid helpt op zijn beurt om het oppervlak langer schoon te houden, omdat vuil niet in het oppervlak wordt gebrand, zelfs niet bij warm zomerweer. Uitstekende weerbestendigheid met Ultra Lux!
Ultra Lux - Huisverf

Beschrijving: Hoogwaardige ondoorzichtige glanzende houtafwerking op waterbasis.
Producteigenschappen
Ultra Lux is een hoogglans microporeuze, hoogwaardige, flexibele polyacrylaat watergedragen verf voor hout. Ultra biedt het hoogste niveau van duurzaamheid voor houten oppervlakken in het Tikkurila-assortiment. Ultra is beschikbaar in matte, halfmatte en glanzende afwerkingen.Voor het schilderen van onbehandelde, in de fabriek voorbewerkte oppervlakken of oppervlakken die eerder zijn behandeld met uitwendige houtoppervlakteverf. Ook voor het aflakken op de bouwplaats volgens het concept van Tikkurila ProHouse.
Tikkurila de beste verf voor hout

Aanbevolen gebruik: Houten buitenbekleding, stapelbouw, rabat delen, windveren, boeidelen etc.

Alleverf.nl, Dé Tikkurila verf importeur.

Zeer langdurig kleur- en glansbehoud.
Leverbaar in vele kleuren (Sikkens, Demidekk, Sigma, Tikkurila) en meer.
Speciale formule garandeert lage vuilaanhechting.
Witte kleuren blijven langer wit.
Onderhoudsarm tot circa 12 jaar.
Watergedragen, oplosmiddel arm en hierdoor minder milieubelastend, vocht regulerend/ademend en hierdoor minder milieubelastend.

Sluiten