Wij gebruiken cookies. Akkoord
 • 1 liter standaard wit (0001) € 33,00 € 46,00
 • 1 liter op kleur € 37,00 € 49,00
  Kleurenkiezer

  Gekozen kleur:

 • 3 liter standaard wit (0001) € 92,00 € 138,00
 • 3 liter op kleur € 94,00 € 145,00
  Kleurenkiezer

  Gekozen kleur:

€ 46,00 € 33,00
Selecteer een kleur

Tikkurila Ultra Matt

Tikkurila Ultra Matt is een houtbeschermingsproduct van de allernieuwste generatie, het heeft een matte uitstraling. Ultra Matt is leverbaar in vele kleuren. Het accentueert de houtstructuur en maakt zeer lange onderhoudsintervallen tot 12-15 jaar mogelijk.
Toepasbaar op vrijwel alle houtsoorten. Ultra Matt geeft een heel natuurlijke uitstraling aan het hout vooral als het toegepast word op grof bezaagd hout. aanbevolen voor houten buitenwanden, schuttingen, dakkapellen, rabat delen, houtskeletbouw en stapelbouw. Door de zeer elastische eigenschappen van Ultra Matt zal het niet gaan bladderen of scheuren. Tikkurila Ultra Matt is de Finse tegenhanger van Jotun Demidekk Ultimate Helmatt .


Ultra Matt Matte huisverf

Ultra-huisverf maakt gebruik van de nieuwste watergedragen verftechnologie, die ervoor zorgt dat de verflaag flexibel blijft, zelfs bij lage temperaturen, en in overeenstemming is met de bewegingen van het hout. Ultra matt is geoptimaliseerd als een aflak voor de in de fabriek afgewerkte ProHouse buitenbekledingsplaten, maar is ook uitstekend geschikt voor in de fabriek voorbehandelde oppervlakken of voor gewoon onderhoudsschilderwerk en voor nieuw hout voorbehandeld met Valtti Plus Base en Ultra Primer.

Alleverf is officieel importeur van Tikkurila.

 • Ademend/vocht regulerend.
 • Uitermate elastisch, zal hierdoor niet scheuren of barsten, kan de werking in het hout opvangen.
 • Geeft een prachtige mat oppervlak en laat de contouren van de houtnerf mooi zichtbaar en accentueert deze.
 • Heeft een langdurig glans en kleurbehoud (tot wel 15 jaar)
 • Is makkelijk schoon te houden.

Uitstekende productkwaliteiten

Ultra Matt van Tikkurila is een watergedragen, gemakkelijk aan te brengen polyacrylaatverf. Ultra Matt biedt een matte en duurzame afwerking voor houten gevels. Het product is voorzien van het symbool Finse sleutelvlag.
Superieure weersbestendigheid met de nieuwste technologie

De nieuwste polyacrylaat technologie die wordt gebruikt in het bindmiddel van de Ultra-producten biedt de verf een superieure kleur- en glansbehoud. De hardheid en flexibiliteit van het bindmiddel is zorgvuldig uitgebalanceerd om de verf flexibel te maken op het hout zonder te barsten of te schilferen gedurende de hele levensduur. De juiste hardheid helpt op zijn beurt om het oppervlak langer schoon te houden, omdat vuil niet in het oppervlak wordt gebrand, zelfs niet bij warm zomerweer.
Waterdamp doorlaatbaarheid zonder afbreuk te doen aan vochtbescherming

Ultra Matt beschermt hout tegen water, terwijl waterdamp kan doordringen. Het oppervlak lijkt vers geschilderd, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Tikkurila Ultra Matt
Sluiten