Wij gebruiken cookies. Akkoord
 • 3 liter op kleur € 110,00 € 138,00
  Kleurenkiezer

  Gekozen kleur:

 • 1 liter op kleur € 39,00 € 48,98
  Kleurenkiezer

  Gekozen kleur:

€ 138,00 € 110,00
Selecteer een kleur

Tikkurila Valtti Plus Kesto

Wilt u Olympic Stain, Sansin Stain, Olympic water repellent Oilstain of Sansin SDF Enviro Stain kopen?

Kijk dan eens naar dit Finse top product van Tikkurila (marktleider in de Scandinavische landen). TIKURILA VALTTI PLUS KESTO is noviteit op het gebied van transparante houtbeschermingsproducten. Tikkurila Valtti Plus Kesto is een niet of nauwelijks film vormende transparante kleurbeits met een zeer lange onderhouds interval ( tot 10 jaar onderhouds arm ). Tikkurila Valtti Plus kesto met supercolor pigment is superieur aan vergelijkbare hedendaagse transparante kleurbeitsen .
wij kunnen dit product via onze kleumeng-systemen in vele transparante kleuren leveren. Valtti Plus Kesto is uitermate makkelijk verwerkbaar en het dringt zeer diep in het hout (impregnerende werking). Tikkurila Valtti Plus Kesto is vocht regulerend en het accentueert de houtnerf en geeft uw hout een mooie natuurlijke uitstraling.
Valtti Plus Kesto maakt uw hout waterafstotend, het voorkomt houtrot en geeft uw hout een optimale bescherming tegen UV straling van de zon. Valtti Plus Kesto is op dit moment zo ongeveer de beste in transparante kleuren verkrijgbare houtbeitsen. Tikkurila Valtti Plus Kesto bijzonder geschikt voor met Western Red Cedar beklede gevels, maar uiteraard ook voor andere houtsoorten!

Heeft u reeds eerder met Olympic water Repellent Oilstain geschilderd en is het houtwerk weer aan een onderhoudsbeurt toe en u wilt de onderhouds interval drastisch verlengen? Kies dan voor een van de volgende producten;

U wilt een afwerking in een transparante kleur niet film vormend is VALTTI PLUS KESTO de beste oplossing. Tikkurila Valtti Plus Kesto is ademend en houd hierdoor de vochtregulatie in stand. Ga als volgt te werk;

Reinig het houtwerk grondig met B-Clean verfreiniger, spoel het geheel na met schoon water en laat het goed drogen. Indien er nog restanten van Olympic water Repellent Oilstain aanwezig zijn op het hout, dit eerst wegschuren en goed afstoffen. Het hout behandelen met Tikkurila Valtti Primer of met Jotun Visir Klar. 24 uur laten drogen en daarna 2x behandelen met VALTTI PLUS KESTO in de gewenste kleur. Met dit systeem creëert u een mooie natuurlijke uitstraling en blijft u de houtnerf en de kleurverschillen in de houtvlam zien en u bereikt een onderhouds interval van circa 8-10 jaar.

Heeft u liever een houtafwerking in een dekkende kleur die ook ademend en vocht regulerend is, ga dan voor TIKKURILA ULTRA MATT
( mat uiterlijk ) of voor TIKKURILA VINHA/VALTTI OPAQUE (zijde mat uiterlijk). Ga als volgt te werk;

Reinig het houtwerk grondig met B-Clean verfreiniger, spoel het geheel na met schoon water en laat het goed drogen. Indien er nog restanten van Olympic water Repellent Oilstain aanwezig zijn op het hout, dit eerst wegschuren en goed afstoffen. Het hout behandelen met Tikkurila Valtti Primer of met Jotun Visir Klar. 24 uur laten drogen en daarna 2x behandelen met ULTRA MATT of met VINHA ( VALTTI OPAQUE ) in de gewenste kleur. Deze producten accentueren de houtstructuur en geven hierdoor een mooie natuurlijke uitstraling en een onderhouds interval van circa 12-15 jaar.

Wij houden van hout!

Western Red Ceder behandelen, Red Cedar Schilderen, Red Cedar beitsen, tuinhuis beitsen, blokhut beitsen, gebruik Valtti Plus Kesto of Ultra Matt!
Tikkurila Valtti Plus Kesto, transparante kleurbeits niet-nauwelijks film vormend. Dé Olympic water repellent Oil Stain vervanger met zeer lange onderhouds interval!

Tikkurila Valtti Plus Kesto is een transparante kleurbeits op basis van gemodificeerde acrylaatharsen . De nieuwste ontwikkeling in UV werende pigmenten is toegepast in Tikkurila Valtti Plus Kesto , de zogenaamde supercolor pigmenten.
Tikkurila Valtti Plus Kesto is:

 • Water gedragen
 • Niet / nauwelijks filmvormend
 • Zeer duurzaam tot 10 jaar onderhoudsarm
 • Water afstotend
 • Vocht regulerend / ademend
 • Minder milieu belastend
 • Geurarm
 • Zeer makkelijk verwerkbaar
 • De beste Olympic water repellent Oilstain vervanger met een veel langere onderhouds interval
Sluiten