Wij gebruiken cookies. Akkoord

Over ons

All-Paints Beverwijk BV is gevestigd aan de Steenkade 3 te Beverwijk Noord-Holland.

Opgericht in 1984 te Velsen-Noord door Hein ten Hoeve. Met een grote interesse in producten voor hout en metaalbescherming, twee totaal verschillende sectoren maar beide hebben als hoofddoel bescherming van de ondergrond.

In mijn jarenlange werk in deze branche heb ik een gedegen kennis van en veel ervaring met verf en coatingproducten opgedaan. All-Paints Beverwijk is dealer van Norway coatings van het eerste uur, wij waren de eerste in Nederland met een gecombineerde mengmachine voor zowel houtbeschermingsverf als metaal beschermingscoatings. Norway Coatings is opgericht door Anja Jessurun. Anja is daarvoor werkzaam geweest voor Jotun in Nederland. Jotun is een Noorse verffabrikant met meer dan 40 fabrieken wereldwijd. Van oorsprong is Jotun een Noorse verffabrikant. Noorwegen, lees Scandinavië is het Europese gedeelte waar enorm veel houten huizen staan. Landen als Noorwegen, Zweden, Finland en de Baltische staten hebben sterk wisselende weersomstandigheden met grote temperatuur verschillen. Door deze omstandigheden worden er zeer hoge eisen gesteld aan de eigenschappen van verf. Deze verfsoorten hebben in Nederland onderhouds-intervallen van 12 jaar en langer. Als Jotun Norway dealer hebben wij veel kennis van deze speciale verfsoorten. De bezitters van Finnhouses en log woningen kennen twee merken, Jotun en Tikkurila. Tikkurila is de evenknie van Jotun en is gevestigd in Finland. Tikkurila is marktleider in de Scandinavische landen en de Baltische staten op het gebied van houtbescherming.

Na ruim 15 jaar dealer te zijn van Norway Coatings, zijn wij er trots op de import van Tikkurila verf te hebben verworven.
het spreekt voor zich dat wij het merk Jotun blijven verkopen.

Door onze eigen import kunnen wij de Tikkurila houtverf zeer goedkoop aanbieden in onze online webwinkel. Houten huizenbezitters kennen allemaal de legendarische eigenschappen van Tikkurila Valtti Opaque / Vinha en die van Jotun Demidekk Optimal / Demidekk Ultimate Tackfarg. All-Paints Beverwijk BV / Alleverf.nl levert ze beide.

Koop nu goedkoop Tikkurila verf online .


KvK: 62113801
AlleVerf.nl is de webwinkel van All-Paints Beverwijk BV, importeur/verfgroothandel met ruim 35 jaar ervaring. Wij leveren hoogwaardige verf en coating producten van een aantal verfproducenten die wereldwijde bekendheid genieten.
Wij leveren verf aan olie maatschappijen, rederijen, hoogoven bedrijven, baggermaatschappijen, conserveringsbedrijven en diverse andere industrieën.
Wij voeren producten zoals protective,- en marine Paints van merken als Jotun en International-Paint ( AKZO )
Naast deze speciale producten importeren en verhandelen wij ook verf en coating voor de utiliteits,- en woningbouw en decoverf.
Andere specialiteiten zijn verf en coating voor de houtbouw zoals loghuizen, Finnhouses, blokhutten, schuttingen en alle mogelijke andere houten constructies. Zeer bekend product hiervoor zijn Jotun Demidekk Optimal en Tikkurila Vinha / Valtti Opaque .
Een ander segment uit ons pakket zijn vloercoatings voor bedrijfsvloeren en betonvloeren maar ook voor woningvloeren. Samengevat, voor elke ondergrond of toepassing hebben wij een passende oplossing en een product voor u.

Neem contact op

Voor vragen kunt u mailen naar Info@alleverf.nl of bellen naar All-Paints Beverwijk BV tel: 0251-229 229

Sluiten